Uudised

Luua Metsanduskoolis toimusid koolisisesed kutsevõistlused

Sel nädalal oli Luua Metsanduskoolis komptentsinädal, mille raames toimus toimusid võistlusalad, kus õpilased näitasid oma oskusi ja teadmisi erinevates metsandusvaldkondades. Täna võtsime nädala kokku, kuulutasime välja parimad ning andsime pidulikult kätte auhinnad.
 

Metsamasinavõistlusel näitasid osalejad suurepäraseid oskusi nii trenažööril kui ka masinatel võisteldes. Trenažööril võitis esikoha Ander Kitsing, järgnesid Kristjan-Marten Tõnurist ja Alo Lauringson. Harvesteri võistlusel tuli esikohale Tõnis Lümat, teise koha saavutas Markus Saaremaa ning kolmanda koha Ott Õun. Forvarderil näitas parimat tulemust Heikko Hardi Reinhold, järgnesid Sten Veiolainen ja Tauri Oona. 


Noorendike hooldaja võistlusel oli parim Mathias Tukk, talle järgnesid Karl Mattias Kosmanenko ja Kenert Pruli. Raievõistluses tuli esikohale Georg Reinsalu, teine oli Rasmus Kont ja kolmas Heino Alfred Liiv. 


Metsarajal olid erinevate kursuste parimad järgmised: 23MT/HOP1 - Kenert Pruli, 23MM - Tristan Maasing, 23HOPPK - Marcus Uibo, 23FOPPK - Mikk Meitern, 22MM - Andris Kesk, 22HOPPK - Siim-Kristjan Kutsar, 22FOPPK - Markus Lümat. Kokkuvõttes pälvisid metsaraja kolm parimat koha järgmised õpilased: esikoha saavutas Karl-Erik Keldrema, teisele kohale tuli Markus Lümat ning kolmas oli Andris Kesk. Napilt jäi neljandaks parim naisvõistleja Kristi Kübarsepp. 


Suurepäraste tulemuste ja heade saavutuste eest tuleb kindlasti tunnustada ka õpetajate ja juhendajate tööd ning võistluste ettevalmistust. Kiitus ja tänu kõigile õpetajatele, kes on teinud tööd selleks, et õpilased saaksid oma parimaid oskusi ning teadmisi näidata! Täname ka õpetaja Erle Tüüri, kes on võistluste eestvedaja ja traditsiooni elus hoiab. 


Palju õnne kõigile võitjatele ja suur tänu kõigile osalejatele! Võistlusalad olid suurepäraseks võimaluseks näidata oma erialaseid oskusi ja panna proovile teadmised metsandusvaldkonnas - kohtume järgmisel aastal!

 

Luua Metsanduskooli kutsevõistluste toimumisele on õla alla pannud Keskkonnainvesteeringute Keskus. Aitäh!

 

Rohkem pilte näeb siin.