Kalender

2021

Aktiivse liikumise väljakutse

Üritus toimub järgnevatel aegadel:
Kuupäev 01. aprill kuni 15. aprill

Liituge üritusega, kus igaüks saab endale esitada väljakutse ja miks mitte ka kolleegile või kaasõppurile! Aktiivse liikumise väljakutse on mõeldud kõigile Luua Metsanduskooli õpilastele ja töötajatele – vanus, sugu ja füüsiline vorm pole siinjuures üldse tähtis. Kõik, mida vajad, on tahe teha enda keha ja vaimu jaoks tervislikumaid valikuid, liikuda regulaarselt ning hoida positiivset motivatsiooni.

 

Kuidas väljakutsega liituda?

1. Vali igaks päevaks endale sobiv füüsiline aktiivsus – jookse, jaluta, sõida rattaga, mütta aiatöödel, rassi rauda tõsta vms.
2. Valitud aktiivne tegevus peab vältama järjest vähemalt 30 minutit ning liikuma pead meie võistluse ajal iga päev (valitud liikumisviisi võid järgmisel päeval muuta)!
3. Jälgi oma harjutust/ liikumist mistahes aktiivsuse rakendusega (Nt MapMyWalk, Pedometer vms. Vihje – enamasti on Sinu mobiiltelefonis mõni aktiivsust jälgiv äpp, mis võimaldab salvestada aktiivse liikumise ajalist kestust).
4. Jaga ekraanitõmmist oma aktiivsusest iga päev selleks loodud Facebooki privaatses grupis "Luuakate aktiivse liikumise väljakutse" või saada kuvatõmmis sama päeva õhtul huvijuhile iren.hansen@luua.ee.

 

Võistlus toimub kahes võistlusklassis – õpilased ja töötajad. Mõlema grupi esimesele kolmele ehk kõige enam aktiivseid minuteid kogunud võistlejaid premeerime kinkekaartidega (75, 45 ja 30 eurot) ning Luua Metsanduskooli meenetega. Kõigi osalenute vahel loositakse välja ka üllatuskingitus! 

Ja mis kõige motiveerivam – võistluse lõpuks saame teada, kumb paneb võistluse kinni – kas õpetajad suudavad õpilastest aktiivsemad olla?!

 

Vali väljakutse! Vali aktiivsus! Vali parem enesetunne! Liitu väljakutsega 1. aprillist!