Uudised

Rohkem pilte

Õpetajad Tõnu Eller ja Ülle Käärik pälvisid tunnustuse

Liivimaa kutseõppeasutuste õpetajate tänuüritusel anti üle tunnustused meie legendaarsetele õpetajatele - Ülle Käärik ja Tõnu Eller on mõlemad töötanud metsanduskoolis enam kui 30 aastat. Palju õnne, oleme uhked, et olete meie õpetajad ja kolleegid! 
 

Ülle on õpetaja, kes armastab enesetäiendamist ning hoiab end alati kursis uuemate suundadega. Õpetajana on ta nõudlik nii õpilaste kui enda suhtes, õpilased hindavad tema professionaalselt laia silmaringi ning õiglast hindamist. Nii nagu tema käe alt on sirgunud tublisid metsamehi Eesti metsandussektorile, on läbi tema praktilise õpetuse sirgumas kümneid tuhandeid puid kooli metskonnas. Ülle on särav kolleeg, kelle erialaste teadmiste pagas innustab kogu kooliperet. 
 

Tõnu leiutab erinevaid õpetamise viise, et õpilastega hea kontakt saada ning õppimist huvitavamaks muuta. Ta seob õppe teemad oskuslikult reaalse elu näidetega, tihilugu on need võetud tema enda elust. Vilistlased ja arvukad täienduskoolitujad meenutavad veel aastaid hiljem tema erinevaid ütlusi ja mõtteteri. Tõnu on väga hea huumorimeelega, mille lahutamatuks osaks on lõbusad ja uskumatud kalamehejutud. Lisaks on ta suurepärane fotograaf.