Uudised

Rohkem pilte

Koolis algas jõuluaeg

Esimese advendi järgsel esmaspäeval süütas Luua metsanduskooli pere advendiküünla. Tegu on esmakordse sündmusega, küünla süütamisele olid kutsutud kõik töötajad ja õpilased. Sellega on alanud koolis jõuluaeg, mida sisustavad mitmed sündmused.

Nii mõnedki neist on esmakordsed ettevõtmised, näiteks detsembri esimesel kolmapäeval toimuv õpilasesinduse korraldatud helkurikõnd. Kõnd algab kell 17 õppehoone eest ning see lõpeb kaasa võetud helkurite riputamisega helkuripuule.

Traditsioonilisemate ettevõtmiste hulka kuulub aga 17. detsembril toimuv jõululaat, kui kooli õppehoone teine korrus muutub pea terveks päevaks laadaplatsiks. Ostma ja müüma oodatakse kõiki töötajaid ja õpilasi, päeva jooksul saab osaleda ka meisterdamise töötubades.

Juba päev hiljem ootab kooliperet aga kooli klubi saali Jõuluvana, et ühiselt tähistada meeleoluka peoga jõulude saabumist. Nagu ikka sellisel peol, on esinejaid lähemalt ja kaugemalt ning jagatakse kingitusi.

Jõuluürituste hulka võib lugeda ka 14. detsembril Tabivere noortekeskuses toimuva jõulupärja valmistamise töötoa, osalejad saavad õppida jõulupärja valmistamist looduslikest materjalidest.