Uudised

Õpetajate päeval tunnustasime parimaid!

Õpetajate päeval, 5. oktoobril jagas Luua Metsanduskool tunnustust tublimatele. Üle anti nimelised stipendiumid, kuulutati välja aasta õpetajad ja tublimad õpilased ning kooli töötajad.
 

„Tavaliselt oleme neid tunnustusi jaganud eraldi üritustel, aga sellel erakordsel aastal on ka meie tunnustusüritus erakordne,“ sõnas direktor Haana Zuba-Reinsalu pidulikku üritust avades.


Ning tunnustatavaid oli tõesti palju:

  • Aasta õpetajad arboristi valdkonnas on Aino Mölder ja Einar Must.
  • Aasta õpetajad metsanduse valdkonnas on Dimitri Randoja ja Evelin  Saarva.
  • Aasta õpetaja metsamasinate valdkonnas on Alvar Käen.
  • Aasta õpetaja maastikuehituses on Hannes Tilk.
  • Aasta õpetaja matkajuhtimise valdkonnas on Evelin Saarva.
  • Aasta õpetaja üldainete valdkonnas on Heido Pärtel.

Aasta õpilase tiitliga tunnustasime Mihkel Märtinit.

Aasta meeskonnaks tunnistati õppekorralduse osakond, aasta teo tiitli pälvis metsamasinaõppe 20. sünnipäevale pühendatud konverents, aasta kolleegiks pärjati Riina Tralla ning aasta koolitaja tiitel läks Tõnu Reinsalule. Aasta koostööpartneriks kuulutati MFO OÜ.

Meie head koostööpartnerid jagasid ka tublimatele õpilastele stipendiume ning need pälvisid Romet Ereline (Põlvamaa metsaühistu stipendium), Hendrik Akkatus (Toomas Ehrpaisi nimeline stipendium), Markus Oder (STIHLi stipendium), Kristi Mäekivi (Ain Jürisoo nimeline stipendium) ning Margot Turu (Noore maastikuehitaja stipendium).

Lisaks jagati tunnustusi neile õpilastele, kes on möödunud aastal olnud silmapaistvalt eeskujulikud õppetöös, hoolsad ühiselamus või esindanud kooli erialaselt, sportlikult või muu aktiivsusega. 

 

Videot tunnustamissajust saab vaadata siit ning fotogaleriid näeb siit.