Uudised

Rohkem pilte

"Metsas on tulevik" kampaania kutsub koole digitundidesse

Eesti Metsaseltsi algatas kampaania “Metsas on tulevik”, mille eesmärk on tutvustada noortele metsandust ja julgustada neid kaasa lööma keskkonnaprobleemide lahendamisel. Koostöös Tagasi Kooli programmiga kingitakse koolidele 100 digitundi, kus põhi- ja keskkooli lõpetajad saavad ülevaate metsanduse ja puidu väärindamisega seotud erialadest ja võimalustest. 
 

“Metsas on tulevik” algatuse teejuht on tuntud muusik Reigo Ahven, kes tegi möödunud suvel Eestile ringi peale ja kohtus erinevate noorte tegijatega, kes on juba valinud oma missiooniks metsa hoidmise, kaitsmise ning targa väärindamise. Ahvena reisist valmis 10-osaline lühilugude sari, mida on võimalik vaadata SIIN.


Kuna kampaania teejuhi Reigo Ahvena lühilugude sari ei vasta detailselt kõikidele põhi- ja keskkooli õpilaste küsimustele, siis korraldab Metsaselts koos Tagasi Kooli programmiga märtsi-aprillikuu jooksul Eesti koolidele 100 digitaalset klassitundi. Digitunni broneerimiseks oodatakse õpilasi ja õpetajaid Metsas on tulevik kampaanialehele. Kõikide digitunni tellinud klasside vahel loositakse välja põnev klassimatk Eesti metsades tuntud ja tunnustatud Wanderlusti matkajuhtide eestvedamisel.  

 

Luua Metsanduskooli erialadega tutvu SIIN