Uudised

Rohkem pilte

Kaasava eelarve ideehääletus

Luua Metsanduskooli kaasava eelarve ideekonkursile laekus sel aastal 3 tööd, millest hääletusele otsustas komisjon panna kaks. Kolmas laekunud idee nõuaks täiendavaid kooskõlastusi ning ümberkorraldusi, mistõttu lükkas hindamiskomisjon idee tagasi.  

Hääletusele lähevad järgmised ideed:

  1. Geopeitus Luua õpperajal võimaldab meelelahutuslikkus võtmes pakkuda Luual õppivatele ning rada läbivatele kogukonnaliikmetele ja külalistele läbimõeldud ning harivat sisu. Geopeitus on tänapäevane aaretejaht, mis on rahvusvaheline mäng ning toimub värskes õhus. Mängus kasutatakse erinevaid vahendeid (GPS- seade, kaart, telefoni äpp jne) ning see viib senikäimata kohtadesse, vaatamisväärsuste juurde või looduskaunitesse paikadesse ja tutvustab piirkonda uuest vaatenurgast. Samuti saaks geopeituse aarete sisusid lõimida erinevate õppeainetega ning toetada noorte jaoks kõige keerulisemate ainete õppimist. Võidu korral paigaldatakse Luua külla (park, õpperada, puukool- arboreetum) 9 geopeituse aaret. Geopeituse rada jääb tasuta avalikuks kasutamiseks. Hinnanguline maksumus 630 eurot.
     
  2. Jalapress jõusaali. Jalapink on vajalik reie nelipealihase lihaste treenimiseks sellisel moel, et vähendada lülisambale langevat koormust ja vigastuste ohtu. Jalapink paigaldatakse õpilaskodu 3 all asuvasse jõusaali, kus saavad seda kasutada õpilased, töötajad ning teised jõusaali külastajad. Hinnanguline maksumus 2000 eurot.

 

Nüüd on igal Luua Metsanduskooli töötajal ja õpilasel aeg anda oma hääl lemmikidee poolt. Vali, kumb idee vääriks Sinu hinnangul elluviimist juba 2022. aastal. Hääletada saab 1. aprillini 2022.a. 
 

HÄÄLETAMISEKS KLIKI SIIN.

 

* Fotod on illustratiivsed, ideede visualiseerimiseks. Fotod pärinevad Easyladys.com ning infoviking.ee lehtedelt.