Uudised

Liikumisaasta kaasava eelarve ideehääletus

Luua Metsanduskool on juba 3 aastat oodanud õpilaste ja töötajate ettepanekuid kaasava eelarve raames. Sel aastal laekus ideekonkursile seistse ideed, millest edasisusele hääletusele otsustas kogunenud komisjon saata kolm – kõik need kutsuvad rohkem liikuma, mis on haakuv ka kestva liikumisaastaga.

 

Hääletuseks on avatud järgmised ideed:

  • Virtuaalreaalsus. Virtuaalreaalsuse kasutamise kogemuse andmine õpetajatele ja õpilastele, et, kogeda erinevaid keskkondi ja suurendada õpimotivatsiooni ning võimaldada ka loodusainete (nt keemia, füüsika ) keerukamaid protsesse mõistetavamaks teha. Vabal ajal saaksid õpilased virtuaalreaalsust silmaringi laiendamiseks või mängimiseks. Idee teostumisel soetatakse üks komplekt.
     
  • Õhuhokilaud. Õhuhokilaud on siseruumidesse paigutaval laual mängitav hoki – komplektis on neli litrit ja tõukurit.
     
  • Teisaldatavad discgolfi korvid ketastega. Idee on soetada 5-6 discgolfi korvi koos ketastega, et võimalikult paljudel inimestel oleks võimalik korraga värskes õhus aktiivses tegevuses osaleda. Mängida saab kella- ning aastaajast sõltumatult. Teisaldatavate korvide eelis on võimalus neid aegajalt liigutada ning vajadusel üritustele kaasa võtta.

 

Hääletada on aega 21. aprillini – iga õpilane ja töötaja saab hääletada ühe korra. Kui hääletad mitu korda, siis läheb arvesse viimati antud hääl. Anonüümsed hääled arvestusse ei lähe, seega sisesta palun oma täisnimi.

Nüüd on igal Luua Metsanduskooli töötajal ja õpilasel aeg anda oma hääl lemmikidee teostuseni jõudmiseks. Idee viiakse ellu 2023. aastal. Hääletus läks käima nüüd ning on avatud 21. aprillini 2023.a. 
 

HÄÄLETAMISEKS KLIKI SIIN.