Uudised

Rohkem pilte

Häkatoni võitnud noormehed käisid ideesüsti saamas

Kes mäletab veel, et novembris võitsid Luua Metsanduskooli poisid (Henri Soonvald, Steven Seire, Karl Perandi ja Martin Sarapson) Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaatori häkatoni? Toona said nad parima ettevõtlusidee eest preemiaks 5 tundi mentorlust Tallinna Tehnopolis, mille nüüd välja nõudsime.

 

Teisipäeval käisid õpetajad Kaja Sander, Tõnu Elleri ning Lauri Toimi koos eelmainitud noorte ettevõtlustalentidega Tallinnas ning kaasa võeti ka gümnaasiumijärgselt metsatehnikuks õppivad noored. Esmalt külastati Timbeteri, mis pakub lahendusi, mis on kohandatud erinevatele metsamajanduslikele kasutusviisidele. Timbeteri eesmärk on puidu mõõtmise viise muuta. Timbeteri esitluse järel arendasid noored ettevõtte esindajatega sõbralikku vestlust ning  said kõik vastused oma küsimustele.

 

Seejärel käidi tutvumas Tehnopoli Startup inkubaatoriga. See on parim ekspertnõu koht oma firma kasvatamiseks ning seal on pakkuda ka parimad mentorid. Viimaks rääkis mentor Tauri Tuubel väärtuspakkumisest ja prototüübi loomisest.

 

Noormeestele jäi edasiseks ülesandeks läbi viia uuring, kas ja mis kujul on nende äriidee vajalik nende metsafirmades hinnangul, kus osutatakse lõikust ja vedu. Hoiame kätt pulsil ja loodame,et ideeseemnest kasvab suur tegudepuu!