Uudised

Võta vastu väljakutse - tutvustame Eesti paiku ja metsakultuuri!

Kutsume Luua Metsanduskooli õpilasi osalema rahvusvahelise metsapäeva väljakutses.Tutvustame metsandusliku väljakutse raames Eesti ilusaid paikasid ja siinset metsanduskultuuri, ning näitame, kuidas hoida tuju hea ka keerulistel aegadel.

 

Kuidas osaleda?

*Filmi üles metsaga seotud videoklipp ja postita see oma Facebookis või Instagramis. Kasuta ka teemaviiteid #metsapäev #luuametsanduskool – nende järgi jälgime kampaanias osalejaid.
*Filmi ilusas Eesti kohas, mis on äge metsanduslik objekt. Hästi sobib mõni sinu kodukoha ikooniline punkt – näiteks vaatepunkt, metsatukk, raba, põlispuu vms.
*Filmi nii, et vaade või ümbrus paistavad– läbi nende ilusate kohtade tutvustame Eestit kauneid paiku kõigile.
*Video postitamisel ära unusta lisada kirjeldust, et anda videole veelgi jõudu juurde; Videoklipp võiks olla 10- 30 sekundit pikk.

 

Auhind. Võitja saab bowlingu elamuse neljale O`learyses Tartus, Eedeni keskuses koos transpordiga sinna ja tagasi Luuale.

Väljakutse raames ootame videoid kuni 4.aprillini.2022. Luua Metsanduskool valib 5 kõige rohkem like kogunud video seast võitja 10. aprilliks 2022.

Võitja selgumisel arvestatakse: metsaobjekti nähtavust videos; video meeldimiste (likes) arv; eelise annab äge sisu või avalikkusele senitundmatu metsandusobjekti vahva tutvustus.

 

Telefon pihku ja metsa!