Uudised

Luua Metsanduskool ootab uusi õpilasi

Luua Metsanduskoolis on käimas uute õpilaste vastuvõtt. Sisseastumise infosüsteemis (SAIS) saab kuni 3. juulini esitada avaldusi päevasesse õppesse astumiseks, sessiooniõppesse ootab Luua Metsanduskool huviliste avaldusi 15. juunist 10. augustini.

 

Sel aastal avatakse noortele esmakordselt metsatehniku eriala, mis varasemate erialadega võrreldes keskendub rohkem metsakorraldusalaste teadmiste ning oskuste jagamisele. „Luua Metsanduskoolil on selge vastutus varustada Eestit tarkade ning väga heade praktiliste oskustega metsameestega. Metsanduse kompetentsikeskusena on meil hea koostöö sektori tööandjatega, kelle vajadustest lähtuvalt me õppekavasid arendame ning tänu sellele on meie lõpetajad väga hinnatud ja tööturule oodatud spetsialistid,“ sõnas Luua Metsanduskooli turundusjuht Kairit Prits.

 

Luua metsanduskoolis saab õppida kolme valdkonna erialadel, kokku pakub kutsehariduskool õppimisvõimalusi 12 erialal – metsanduses (7 eriala), aianduse (4 eriala) ning loodusturismi (1 eriala) erialadel.

 

Vastuvõtt päevasesse õppesse toimub 3. juulini, sessiooniõppesse algab vastuvõtt 15. juunist ning on avatud kuni 10. augustini,

 

Loe SIIT, miks tasub Luua Metsanduskooli õppima tulla

ERIALADEGA

VASTUVÕTUTINGIMUSTEGA
 

Kuula erialatutvustuse podcast´e.