Uudised

Koolituskeskus kogub Portugalis rahvusvahelistumiseks uusi ideid

Sellel nädalal, 10.-15. oktoobrini osalevad koolituskeskuse töötajad Kairit Reiman ja Kerli Hansing projekti „Õpi ja õpeta“ raames Portugalis koolitusel „How to make your school more international“. Koolitusel antakse ülevaade, kuidas organisatsioonis rahvusvahelistumist juurutada ning edukalt rahvusvahelist projektitööd korraldada.
 

Kerli sõnab: "Esimese kolme päeva jooksul oleme tutvunud teiste osalejatega ning saanud ülevaate nende koolidest. Koolitusel osaleb töötajaid ja õpetajaid mitmetest riikidest: Horvaatiast, Hispaaniast, Hollandist, Reunioni saarelt (Prantsusmaa) ja Saksamaalt. Koolitajad on jaganud teadmisi, mis väärtus on rahvusvahelistumise plaanil organisatsioonis, et see saaks keskseks osaks nii meie koolis kui ka koolituskeskuses. Samuti on tutvustatud, milline on projekti koordinaatori roll projektide läbiviimisel ning millised on kultuuridevahelised kompetentsid rahvusvahelistes projektides. Erilist rõhku koolitusel pööratakse akrediteeringu taotlemisele ning koostöövõimalustele."


Koolitus annab teadmised ja ideed, kuidas koolituskeskusesse sisse tuua rahvusvahelist mõõdet ning huvi-ja vabahariduse taseme tõstmiseks metsanduse, aianduse, reisimise ja turismi valdkonnas.