Uudised

Rohkem pilte

Valikainete mess lükkas käima esimese kompetentsinädala 

Esmakordselt toimus Luual valikainete mess, kus iga valikaine vastutav õpetaja sai oma eriala 5 minuti jooksul huvilistele tutvustada. Kokku õpetatakse Luua Metsanduskooli päevaste õppijate õppekavadel 27 valikainet, mille seast on valiku tegemine pelgalt nime põhjal keeruline. Seetõttu sündis idee valikainete põgusaks, ent intrigeerivaks tutvustamiseks messiformaadis. 

Täna algas esmakordselt uutmoodi õppekorralduses ette nähtud kompetentsinädal, mille raames on õpilastel võimalik möödunud 8 nädala õpitut kinnistada nii koolis, metsades kui õppekäikudel ettevõtetesse ja teistesse valdkonnaga seotud asutustesse. Nädala alustuseks oli hea alustada oma tulevase õpitee planeerimist ning teha ainevalik, mis aitaks kaasa kas tulevases karjääris või isiklikule arengule. 
 

Õpilasesindus võttis messil initsiatiivikalt võimaluse väikeseks ettevõtluseks - avatud oli kohvik, kus sai messijuttude vahele haugata mõnusa ampsu oma õpilaste küpsetistest või käsitööst.  

Sumina järgi saalis võib arvata, et infot otsustamiseks on küllaga ja valikud tulevad teadlikumad. Head õpitee kujundamist!